Zásady ochrany osobních údajů

Tato zásada ochrany osobních údajů popisuje ho w teslaunch.net ("stránka" nebo "my") sbírá, používá a zveřejňuje vaše osobní údaje, když navštívíte nebo nakupujete z webu.

Kontakt

Po přezkoumání této politiky, pokud máte další otázky, chcete více informací o našich zásadách ochrany osobních údajů nebo chcete podat stížnost, prosím, kontaktujte nás e-mailem na support@teslaunch.net nebo poštou pomocí níže uvedených údajů:

Teslaunch llc, 1942 broadway, ste 314c, boulder co 80302, united states

Shromažďování osobních údajů

Když navštívíte Stránku, shromažďujeme určité informace o vašem zařízení, vaší interakci se Stránkou a informace nezbytné pro zpracování vašich nákupů. Můžeme také shromažďovat další informace, pokud nás kontaktujete kvůli zákaznické podpoře. V těchto Zásadách ochrany osobních údajů označujeme jakékoli informace o identifikovatelné osobě (včetně níže uvedených informací) jako „Osobní údaje“. Další informace o tom, jaké osobní údaje shromažďujeme a proč, naleznete v seznamu níže.

  • Informace o zařízení
    • Účel shromažďování: přesně načíst stránky pro vás a provádět analýzy používání stránek za účelem optimalizace našich stránek.
    • Zdroj sběru: Shromáždí se automaticky při přístupu k naší stránce pomocí souborů cookie, protokolů, webových majáků, štítků nebo pixelů.
    • Zveřejnění pro podnikatelské účely: Sdílený s naším procesorem shopify.
    • Shromážděné osobní údaje: Version of web browser, ip address, time zone, cookie information, what sites or products you view, search terms, and how you interact with the site.
  • Informace o objednávce
    • Účel shromažďování: abychom vám mohli poskytovat produkty nebo služby za účelem plnění naší smlouvy, zpracování vašich platebních údajů, zajištění přepravy a poskytování faktur a/nebo potvrzení objednávek, komunikace s vámi, prověřování našich objednávek z hlediska potenciálního rizika nebo podvodu, a pokud je to v souladu s preferencemi, které jste s námi sdíleli, poskytování informací nebo reklam týkajících se našich produktů nebo služeb.
    • Zdroj sbírky: shromážděných od vás.
    • Zveřejnění pro podnikatelské účely: Sdílený s naším procesorem shopify.
    • Shromážděné osobní údaje: Jméno, fakturační adresa, poštovní adresa, informace o platbách (včetně čísel kreditní karty), e-mailová adresa a telefonní číslo.
  • Informace o zákaznické podpoře
    • Účel sbírky:
    • Zdroj sbírky:
    • Zveřejnění pro obchodní účely:
    • Shromažďované osobní údaje:
    • Účel shromažďování: poskytování zákaznické podpory.
    • Zdroj sbírky: shromážděných od vás
    • Zveřejnění pro obchodní účely:
    • Shromažďované osobní údaje:

Sdílení osobních údajů

Vaše osobní údaje sdílíme s poskytovateli služeb, aby nám pomohli poskytovat naše služby a plnit naše smlouvy s vámi, jak je popsáno výše. Například:

  • K napájení našeho online obchodu používáme Shopify. Více o tom, jak Shopify používá vaše osobní údaje, si můžete přečíst zde: https://www.shopify.com/legal/privacy.
  • Vaše osobní údaje můžeme sdílet, abychom dodrželi platné zákony a předpisy, abychom reagovali na předvolání, příkaz k prohlídce nebo jinou zákonnou žádost o informace, které obdržíme, nebo abychom jinak chránili naše práva.

Behaviorální reklama

Jak je popsáno výše, používáme vaše osobní údaje k tomu, abychom vám mohli poskytovat cílené reklamy nebo marketingová sdělení, o kterých se domníváme, že by vás mohly zajímat. Například:

  • Používáme Google Analytics, abychom pochopili, jak naši zákazníci používají web. Další informace o tom, jak společnost Google používá vaše osobní údaje, naleznete zde: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Ze služby Google Analytics se můžete odhlásit také zde: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.
  • S našimi reklamními partnery sdílíme informace o vašem používání webu, vašich nákupech a interakci s našimi reklamami na jiných webech. Některé z těchto informací shromažďujeme a sdílíme přímo s našimi reklamními partnery a v některých případech pomocí souborů cookie nebo jiných podobných technologií (se kterými můžete souhlasit, v závislosti na vaší poloze).
  • Publikum Shopify nám pomáhá zobrazovat reklamy na jiných webech s našimi reklamními partnery kupujícím, kteří nakupovali u jiných obchodníků Shopify a kteří by také mohli mít zájem o to, co nabízíme. S Shopify Audiences také sdílíme informace o vašem používání webu, vašich nákupech a e-mailové adrese spojené s vašimi nákupy, prostřednictvím kterých mohou další obchodníci Shopify nabízet nabídky, které by vás mohly zajímat.

Další informace o tom, jak cílená reklama funguje, najdete na vzdělávací stránce iniciativy Network Advertising Initiative ("NAI") na adrese https://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Z cílené reklamy se můžete odhlásit:

  • FACEBOOK - https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
  • GOOGLE - https://www.google.com/settings/ads/anonymous
  • Kromě toho se můžete odhlásit z některých z těchto služeb na portálu pro odhlášení Digital Advertising Alliance na adrese: https://optout.aboutads.info/.

    Používání osobních údajů

    Vaše osobní údaje používáme k tomu, abychom vám mohli poskytovat naše služby, které zahrnují: nabízení produktů k prodeji, zpracování plateb, odeslání a vyřízení vaší objednávky a informování o nových produktech, službách a nabídkách.

    Zákonný základ

    V souladu s obecným nařízením o ochraně osobních údajů („GDPR“), pokud jste obyvatelem Evropského hospodářského prostoru („EHP“), zpracováváme vaše osobní údaje na následujících právních základech:

    • Váš souhlas;
    • plnění smlouvy mezi vámi a stránkou;
    • dodržování našich zákonných povinností;
    • K ochraně vašich životně důležitých zájmů;
    • plnit úkol prováděný ve veřejném zájmu;
    • Pro naše oprávněné zájmy, které nepřevažují nad vašimi základními právy a svobodami.

    Udržení

    Když zadáte objednávku prostřednictvím webu, uchováme si vaše osobní údaje pro naši evidenci, pokud a dokud nás nepožádáte o vymazání těchto informací. Další informace o vašem právu na výmaz naleznete v části „Vaše práva“ níže.

    Automatické rozhodování

    Jste-li obyvatelem EHP, máte právo vznést námitku proti zpracování založenému výhradně na automatizovaném rozhodování (což zahrnuje profilování), pokud pro vás toto rozhodování má právní účinky nebo se vás jinak významně dotýká.

    My ne zapojit se do plně automatizovaného rozhodování, které má právní nebo jinak významný dopad pomocí údajů o zákaznících.

    Náš zpracovatel Shopify používá omezené automatizované rozhodování, aby zabránil podvodům, které na vás nemají právní ani jinak významný dopad.

    Služby, které zahrnují prvky automatizovaného rozhodování, zahrnují:

    • Dočasný blacklist IP adres spojených s opakovanými neúspěšnými transakcemi. Tato černá listina přetrvává po malý počet hodin.
    • Dočasná černá listina kreditních karet přidružená k IP adresám na černé listině. Tato černá listina přetrvává po malý počet dní.

    Prodej osobních údajů

    Naše stránky prodávají osobní údaje, jak je definováno kalifornským zákonem o ochraně soukromí spotřebitelů z roku 2018 („CCPA“).

      GDPR

      Pokud jste rezidentem EHP, máte právo na přístup k osobním údajům, které o vás uchováváme, na jejich přenesení do nové služby a právo požádat, aby byly vaše osobní údaje opraveny, aktualizovány nebo vymazány. Pokud budete chtít tato práva uplatnit, kontaktujte nás prostřednictvím výše uvedených kontaktních údajů.

      Vaše osobní údaje budou zpočátku zpracovány v Irsku a poté budou přeneseny mimo Evropu za účelem uložení a dalšího zpracování, včetně Kanady a Spojených států amerických. Další informace o tom, jak jsou přenosy dat v souladu s GDPR, najdete v dokumentu GDPR společnosti Shopify: https://help.shopify.com/en/manual/your-account/privacy/GDPR.

      CCPA

      Pokud jste obyvatelem Kalifornie, máte právo na přístup k osobním údajům, které o vás uchováváme (také známé jako „právo vědět“), na jejich přenesení do nové služby a právo požádat o opravu vašich osobních údajů. , aktualizovány nebo vymazány. Pokud budete chtít tato práva uplatnit, kontaktujte nás prostřednictvím výše uvedených kontaktních údajů.

      Pokud byste chtěli jmenovat oprávněného zástupce, který bude tyto požadavky předkládat vaším jménem, kontaktujte nás na výše uvedené adrese.

      Soubory cookie

      Soubor cookie je malé množství informací, které se stáhne do vašeho počítače nebo zařízení, když navštívíte naše stránky. Používáme řadu různých cookies, včetně funkčních, výkonnostních, reklamních a sociálních médií nebo obsahových cookies. Soubory cookie zlepšují váš zážitek z prohlížení tím, že umožňují webu zapamatovat si vaše akce a preference (jako je přihlášení a výběr regionu). To znamená, že tyto informace nemusíte znovu zadávat při každém návratu na web nebo při procházení z jedné stránky na druhou. Soubory cookie také poskytují informace o tom, jak lidé používají webovou stránku, například zda je to jejich první návštěva nebo zda jsou častým návštěvníkem.

      K optimalizaci vašeho zážitku na našem webu a poskytování našich služeb používáme následující soubory cookie.

      Cookies nezbytné pro fungování obchodu

      Název Funkce Doba trvání
      _ab Používá se ve spojení s přístupem k admin. 2r
      _secure_session_id Používá se ve spojení s navigací přes výlohu. 24 hodin
      _shopify_country Používá se ve spojení s pokladnou. zasedání
      _shopify_m Používá se pro správu nastavení ochrany osobních údajů zákazníků. 1r
      _shopify_tm Používá se pro správu nastavení ochrany osobních údajů zákazníků. 30 min
      _shopify_tw Používá se pro správu nastavení ochrany osobních údajů zákazníků. 2w
      _storefront_u Používá se k usnadnění aktualizace informací o zákaznickém účtu. 1 min
      _tracking_consent Předvolby sledování. 1r
      C Používá se ve spojení s pokladnou. 1r
      vozík Používá se ve spojení s nákupním košíkem. 2w
      cart_currency Používá se ve spojení s nákupním košíkem. 2w
      cart_sig Používá se ve spojení s pokladnou. 2w
      cart_ts Používá se ve spojení s pokladnou. 2w
      cart_ver Používá se ve spojení s nákupním košíkem. 2w
      Překontrolovat Používá se ve spojení s pokladnou. 4w
      pokladní_token Používá se ve spojení s pokladnou. 1r
      dynamic_checkout_show_on_cart Používá se ve spojení s pokladnou. 30 min
      hide_shopify_pay_for_checkout Používá se ve spojení s pokladnou. zasedání
      udržet naživu Používá se ve spojení s lokalizací kupujících. 2w
      master_device_id Používá se ve spojení s přihlášením obchodníka. 2r
      předchozí krok Používá se ve spojení s pokladnou. 1r
      zapamatuj si mě Používá se ve spojení s pokladnou. 1r
      secure_customer_sig Používá se ve spojení s přihlášením zákazníka. 20 let
      shopify_pay Používá se ve spojení s pokladnou. 1r
      shopify_pay_redirect Používá se ve spojení s pokladnou. 30 minut, 3w nebo 1r v závislosti na hodnotě
      storefront_digest Používá se ve spojení s přihlášením zákazníka. 2r
      tracked_start_checkout Používá se ve spojení s pokladnou. 1r
      checkout_one_experiment Používá se ve spojení s pokladnou. zasedání

      Reporting a Analytics

      Název Funkce Doba trvání
      _vstupní_stránka Sledujte vstupní stránky. 2w
      _orig_referrer Sledujte vstupní stránky. 2w
      _s Analytika Shopify. 30 min
      _shopify_d Analytika Shopify. zasedání
      _shopify_s Analytika Shopify. 30 min
      _shopify_sa_p Analýzy Shopify týkající se marketingu & doporučení. 30 min
      _shopify_sa_t Analýzy Shopify týkající se marketingu & doporučení. 30 min
      _shopify_y Analytika Shopify. 1r
      _Y Analytika Shopify. 1r
      _shopify_evids Analytika Shopify. zasedání
      _shopify_ga Shopify a Google Analytics. zasedání

      Doba, po kterou soubor cookie zůstane ve vašem počítači nebo mobilním zařízení, závisí na tom, zda se jedná o „trvalý“ nebo „relační“ soubor cookie. Soubory cookie relace trvají, dokud nepřestanete procházet, a trvalé soubory cookie vydrží, dokud nevyprší jejich platnost nebo nejsou smazány. Většina souborů cookie, které používáme, je trvalá a jejich platnost vyprší za 30 minut až dva roky od data jejich stažení do vašeho zařízení.

      Soubory cookie můžete ovládat a spravovat různými způsoby. Mějte prosím na paměti, že odstranění nebo blokování souborů cookie může negativně ovlivnit vaši uživatelskou zkušenost a části našich webových stránek již nemusí být plně přístupné.

      Většina prohlížečů automaticky přijímá soubory cookie, ale můžete si vybrat, zda chcete soubory cookie přijímat či nikoli, prostřednictvím ovládacích prvků prohlížeče, které se často nacházejí v nabídce „Nástroje“ nebo „Předvolby“ vašeho prohlížeče. Více informací o tom, jak změnit nastavení prohlížeče nebo jak zablokovat, spravovat nebo filtrovat soubory cookie najdete v souboru nápovědy vašeho prohlížeče nebo prostřednictvím stránek jako: www.allaboutcookies.org A.

      Dále mějte na paměti, že blokování souborů cookie nemusí zcela zabránit tomu, jak sdílíme informace s třetími stranami, jako jsou naši reklamní partneři. Chcete-li uplatnit svá práva nebo se odhlásit z určitých způsobů použití vašich informací těmito stranami, postupujte podle pokynů v části „Reklama zaměřená na chování“ výše.

      Nesledovat

      Vezměte prosím na vědomí, že neexistuje žádné konzistentní chápání toho, jak reagovat na signály „Do Not Track“, neměníme naše postupy shromažďování dat a používání, když takový signál z vašeho prohlížeče zjistíme.

      Změny

      Tyto zásady ochrany osobních údajů můžeme čas od času aktualizovat, abychom odráželi například změny našich postupů nebo z jiných provozních, právních nebo regulačních důvodů.

      Stížnosti

      Jak je uvedeno výše, pokud chcete podat stížnost, kontaktujte nás e-mailem nebo poštou pomocí údajů uvedených výše v části „Kontakt“.

      Pokud nejste spokojeni s naší odpovědí na vaši stížnost, máte právo podat stížnost u příslušného úřadu pro ochranu osobních údajů.

      Poslední aktualizace: 1. ledna 2022