Tässä tietosuojakäytännössä kuvataan, miten teslaunch.net ("sivusto" tai "me") kerää, käyttää ja paljastaa henkilökohtaisia tietojasi, kun vierailet sivustolla tai teet ostoksia sivustolta.

Ottaa yhteyttä

Jos sinulla on tämän käytännön tarkistamisen jälkeen lisäkysymyksiä, haluat lisätietoja tietosuojakäytännöistämme tai haluat tehdä valituksen, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen support@teslaunch.net tai postitse käyttämällä alla olevia tietoja:

TESLAUNCH LLC, 1942 Broadway, STE 314C, Boulder CO 80302, Yhdysvallat

Henkilötietojen kerääminen

Kun vierailet Sivustolla, keräämme tiettyjä tietoja laitteestasi, vuorovaikutuksestasi Sivuston kanssa sekä tietoja, joita tarvitaan ostojesi käsittelyyn. Saatamme myös kerätä lisätietoja, jos otat meihin yhteyttä asiakastukea varten. Tässä tietosuojakäytännössä viittaamme kaikkiin tunnistettavaa henkilöä koskeviin tietoihin (mukaan lukien alla olevat tiedot) "henkilötiedoilla". Katso alla olevasta luettelosta lisätietoja siitä, mitä henkilötietoja keräämme ja miksi.

  • Laitteen informaatio
    • Keräyksen tarkoitus: Ladata Sivuston tarkasti sinulle ja suorittaa analytiikkaa sivuston käytön optimoimiseksi.
    • Keräyslähde: Kerätään automaattisesti, kun käytät sivustoamme evästeitä, lokitiedostoja, web-merkkejä, tunnisteita tai pikseleitä.
    • Ilmoittaminen liiketoimintaa varten: Jaetaan prosessorimme Shopify.
    • Kerätyt henkilötiedot: verkkoselaimen versio, IP-osoite, aikavyöhyke, evästetiedot, mitä sivustoja tai tuotteita katselet, hakutermit ja miten olet vuorovaikutuksessa sivuston kanssa.
  • Tilaus Informaatio
    • Keräyksen tarkoitus: Tarjota tuotteita tai palveluja sinulle täyttää sopimuksemme, käsitellä maksutietoja, järjestää toimitus, ja tarjoaa sinulle laskuja ja/tai tilausvahvistuksia, yhteyttä kanssasi, seuraa tilauksemme mahdollisesta riskistä tai petoksesta, ja kun olet jakanut mieltymyksiä kanssamme, Antaa sinulle tietoa tai mainontaa tuotteistamme tai palveluistamme.
    • Keräyslähde: Sinulta kerätty.
    • Ilmoittaminen liiketoimintaa varten: Jaetaan prosessorimme Shopify.
    • Kerätyt henkilötiedot: nimi, laskutusosoite, toimitusosoite, maksutiedot (mukaan lukien luottokorttinumerot), sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
  • Asiakastuen tiedot
    • Keräyksen tarkoitus:
    • Keräyslähde:
    • Ilmoittaminen liiketoimintaa varten:
    • Kerätyt henkilötiedot:
    • Keräyksen tarkoitus: Tarjota asiakastukea.
    • Keräyslähde: Sinulta kerätty
    • Ilmoittaminen liiketoimintaa varten:
    • Kerätyt henkilötiedot:

Henkilötietojen jakaminen

Jaamme henkilötietosi palveluntarjoajien kanssa auttaaksemme meitä tarjoamaan palvelujamme ja täyttämään kanssasi tekemämme sopimuksen edellä kuvatulla tavalla. Esimerkiksi:

  • Käytämme Shopifyta verkkokauppamme tehostamiseen. Voit lukea lisää siitä, miten Shopify käyttää henkilökohtaisia tietojasi täältä: https://www.shopify.com/legal/privacy .
  • Voimme jakaa henkilötietojasi sovellettavien lakien ja määräysten noudattamiseksi, vastataksemme haasteeseen, etsintälupaan tai muuhun saamiimme laillisiin tietopyyntöihin tai muuten suojellaksemme oikeuksiamme.

Käyttäytymiseen perustuva mainonta

Kuten yllä on kuvattu, käytämme henkilötietojasi tarjotaksemme sinulle kohdistettuja mainoksia tai markkinointiviestintää, jonka uskomme kiinnostavan sinua. Esimerkiksi:

  • Käytämme Google Analyticsia auttaaksemme meitä ymmärtämään, kuinka asiakkaamme käyttävät Sivustoa. Voit lukea lisää siitä, miten Google käyttää henkilökohtaisia tietojasi täältä: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy / . Voit myös kieltäytyä Google Analyticsista täällä: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout .
  • Jaamme tietoja sivuston käytöstäsi, ostoksistasi ja vuorovaikutuksestasi muilla verkkosivustoilla olevien mainosten kanssa mainoskumppaneidemme kanssa. Keräämme ja jaamme osan näistä tiedoista suoraan mainoskumppaneidemme kanssa ja joissakin tapauksissa käyttämällä evästeitä tai muita vastaavia tekniikoita (jotka saatat hyväksyä sijainnistasi riippuen).
  • Käytämme Shopify-yleisöjä auttamaan meitä näyttämään mainoksia muilla verkkosivustoilla mainoskumppaneidemme kanssa ostajille, jotka ovat tehneet ostoksia muiden Shopify-kauppiaiden kanssa ja jotka saattavat myös olla kiinnostuneita tarjonnastamme. Jaamme myös tietoja sivuston käytöstäsi, ostoksistasi ja ostoksiisi liittyvästä sähköpostiosoitteesta Shopify-yleisöille, joiden kautta muut Shopify-kauppiaat voivat tehdä tarjouksia, joista saatat olla kiinnostunut.

Lisätietoja siitä, miten kohdennettu mainonta toimii, voit vierailla verkosto-mainonta-aloitteen (NAI) koulutussivulla https://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work .

Voit kieltäytyä kohdistetusta mainonnasta seuraavasti:

  • TUOTTAJA - https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
  • GOOGLE. https://www.google.com/settings/ads/anonymous
  • Lisäksi voit poistaa joitakin näistä palveluista vierailemalla digitaalisen Advertising Alliancen opt-out-portaalissa: https://optout.aboutads.info / .

    Henkilötietojen käyttö

    Käytämme henkilötietojasi tarjotaksemme sinulle palveluitamme, joihin kuuluvat: tuotteiden tarjoaminen myyntiin, maksujen käsittely, tilauksesi toimittaminen ja täyttäminen sekä pysyminen ajan tasalla uusista tuotteista, palveluista ja tarjouksista.

    Laillinen peruste

    Yleisen tietosuoja-asetuksen ("GDPR") mukaisesti, jos asut Euroopan talousalueella ("ETA"), käsittelemme henkilötietojasi seuraavilla laillisilla perusteilla:

    • Sinun suostumuksesi;
    • Sinun ja Sivuston välisen sopimuksen täytäntöönpano;
    • Lakisääteisten velvoitteidemme noudattaminen;
    • Suojella elintärkeitä etujasi;
    • Suorittaa yleisen edun mukaisen tehtävän;
    • Oikeutettujen etujemme vuoksi, jotka eivät syrjäytä perusoikeuksiasi ja -vapauksiasi.

    Säilytys

    Kun teet tilauksen Sivuston kautta, säilytämme henkilötietosi rekisteriämme varten, ellet ja kunnes pyydät meitä poistamaan nämä tiedot. Lisätietoja poistooikeudesta on alla olevassa "Oikeutesi" -osiossa.

    Automaattinen päätöksenteko

    Jos asut ETA-alueella, sinulla on oikeus vastustaa käsittelyä, joka perustuu yksinomaan automatisoituun päätöksentekoon (mukaan lukien profilointi), kun kyseisellä päätöksenteolla on sinuun oikeudellisia vaikutuksia tai se vaikuttaa sinuun muuten merkittävästi.

    Me Älä osallistua täysin automatisoituun päätöksentekoon, jolla on oikeudellinen tai muuten merkittävä vaikutus asiakastietojen avulla.

    Käsittelijämme Shopify käyttää rajoitettua automatisoitua päätöksentekoa estääkseen petokset, joilla ei ole laillista tai muuten merkittävää vaikutusta sinuun.

    Palveluja, jotka sisältävät automatisoitua päätöksentekoa, ovat mm.

    • Väliaikainen musta lista IP-osoitteista, jotka liittyvät toistuviin epäonnistuneisiin tapahtumiin. Tämä musta lista säilyy muutaman tunnin ajan.
    • Väliaikainen musta lista luottokorteista, jotka liittyvät mustalla listalla oleviin IP-osoitteisiin. Tämä musta lista on voimassa muutaman päivän.

    Henkilötietojen myynti

    Sivustomme myy henkilötietoja Kalifornian vuoden 2018 kuluttajatietosuojalain ("CCPA") mukaisesti.

      GDPR

      Jos asut ETA:ssa, sinulla on oikeus päästä käsiksi hallussamme oleviin henkilötietoihin, siirtää ne uuteen palveluun ja pyytää henkilötietojesi korjaamista, päivittämistä tai poistamista. Jos haluat käyttää näitä oikeuksia, ota meihin yhteyttä yllä olevien yhteystietojen kautta.

      Henkilötietojasi käsitellään aluksi Irlannissa, minkä jälkeen ne siirretään Euroopan ulkopuolelle säilytystä ja jatkokäsittelyä varten, mukaan lukien Kanadaan ja Yhdysvaltoihin. Lisätietoja siitä, miten tietojen siirrot ovat GDPR:n mukaisia, katso Shopifin GDPR Whitepaper: https://help.shopify.com/en/manual/your-account/privacy/GDPR .

      CCPA

      Jos asut Kaliforniassa, sinulla on oikeus päästä käsiksi hallussamme oleviin henkilötietoihin (tunnetaan myös nimellä "oikeus tietää"), siirtää ne uuteen palveluun ja pyytää henkilötietojesi korjaamista. , päivitetty tai poistettu. Jos haluat käyttää näitä oikeuksia, ota meihin yhteyttä yllä olevien yhteystietojen kautta.

      Jos haluat nimetä valtuutetun edustajan lähettämään nämä pyynnöt puolestasi, ota meihin yhteyttä yllä olevaan osoitteeseen.

      Keksit

      Eväste on pieni määrä tietoa, joka ladataan tietokoneellesi tai laitteellesi, kun vierailet sivustollamme. Käytämme useita erilaisia evästeitä, mukaan lukien toiminnalliset, suorituskyky-, mainonta- ja sosiaalisen median evästeet tai sisältöevästeet. Evästeet parantavat selauskokemustasi antamalla verkkosivuston muistaa toimintasi ja asetuksesi (kuten sisäänkirjautumisen ja alueen valinnan). Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse syöttää näitä tietoja uudelleen aina, kun palaat sivustolle tai selaat sivulta toiselle. Evästeet tarjoavat myös tietoa siitä, miten ihmiset käyttävät verkkosivustoa, esimerkiksi käyvätkö he ensimmäistä kertaa vai käyvätkö he usein.

      Käytämme seuraavia evästeitä optimoidaksemme kokemuksesi Sivustollamme ja tarjotaksemme palveluitamme.

      Kaupan toiminnan kannalta välttämättömät evästeet

      Nimi Toiminto Voimassaoloaika
      _pois Käytetään järjestelmänvalvojan käytön yhteydessä. 2v
      _secure_session_id Käytetään liikkeen läpi navigoinnin yhteydessä. 24h
      _shopify_country Käytetään kassan yhteydessä. istunto
      _shopify_m Käytetään asiakkaiden tietosuoja-asetusten hallintaan. 1v
      _shopify_tm Käytetään asiakkaiden tietosuoja-asetusten hallintaan. 30 min
      _shopify_tw Käytetään asiakkaiden tietosuoja-asetusten hallintaan. 2w
      _storefront_u Käytetään helpottamaan asiakastilitietojen päivittämistä. 1 minuutti
      _tracking_consent Seurantaasetukset. 1v
      c Käytetään kassan yhteydessä. 1v
      kärry Käytetty ostoskorin yhteydessä. 2w
      cart_currency Käytetty ostoskorin yhteydessä. 2w
      cart_sig Käytetään kassan yhteydessä. 2w
      cart_ts Käytetään kassan yhteydessä. 2w
      cart_ver Käytetty ostoskorin yhteydessä. 2w
      Tarkista Käytetään kassan yhteydessä. 4w
      checkout_token Käytetään kassan yhteydessä. 1v
      dynaaminen_checkout_shown_on_cart Käytetään kassan yhteydessä. 30 min
      hide_shopify_pay_for_checkout Käytetään kassan yhteydessä. istunto
      pitää hengissä Käytetään ostajan lokalisoinnin yhteydessä. 2w
      master_device_id Käytetään kauppiaan kirjautumisen yhteydessä. 2v
      Edellinen askel Käytetään kassan yhteydessä. 1v
      muista minut Käytetään kassan yhteydessä. 1v
      suojattu_asiakastunnus Käytetään asiakkaan kirjautumisen yhteydessä. 20v
      shopify_pay Käytetään kassan yhteydessä. 1v
      shopify_pay_redirect Käytetään kassan yhteydessä. 30 minuuttia, 3w tai 1v arvosta riippuen
      storefront_digest Käytetään asiakkaan kirjautumisen yhteydessä. 2v
      tracked_start_checkout Käytetään kassan yhteydessä. 1v
      checkout_one_experiment Käytetään kassan yhteydessä. istunto

      Raportointi ja analytiikka

      Nimi Toiminto Voimassaoloaika
      _aloitussivu Seuraa aloitussivuja. 2w
      _alig_referrer Seuraa aloitussivuja. 2w
      _s Shopify-analytiikka. 30 min
      _shopify_d Shopify-analytiikka. istunto
      _shopify_s Shopify-analytiikka. 30 min
      _shopify_sa_p Shopify-analytiikka, joka liittyy markkinointiin & viittaukset. 30 min
      _shopify_sa_t Shopify-analytiikka, joka liittyy markkinointiin & viittaukset. 30 min
      _shopify_y Shopify-analytiikka. 1v
      _ja Shopify-analytiikka. 1v
      _shopify_evids Shopify-analytiikka. istunto
      _shopify_ga Shopify ja Google Analytics. istunto

      Aika, jonka eväste pysyy tietokoneellasi tai mobiililaitteellasi, riippuu siitä, onko se "pysyvä" vai "istunto"eväste. Istuntoevästeet kestävät, kunnes lopetat selaamisen ja pysyvät evästeet, kunnes ne vanhenevat tai poistetaan. Suurin osa käyttämistämme evästeistä on pysyviä ja vanhenee 30 minuutin ja kahden vuoden välillä päivästä, jolloin ne on ladattu laitteellesi.

      Voit hallita ja hallita evästeitä eri tavoilla. Muista, että evästeiden poistaminen tai estäminen voi vaikuttaa negatiivisesti käyttökokemukseesi ja osia verkkosivustostamme ei ehkä enää ole täysin käytettävissä.

      Useimmat selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta voit valita, hyväksytkö evästeet selaimesi säätimillä, jotka löytyvät usein selaimesi "Työkalut"- tai "Asetukset"-valikosta. Lisätietoja selaimen asetusten muuttamisesta tai estämisestä, hallita tai suodattaa evästeitä löytyy selaimesi ohjetiedostosta tai sellaisten sivustojen kautta, kuten: www.allaboutcookies.org .

      Huomaa lisäksi, että evästeiden estäminen ei välttämättä estä täysin sitä, kuinka jaamme tietoja kolmansien osapuolten, kuten mainoskumppaneiden, kanssa. Käyttääksesi oikeuksiasi tai kieltäytyäksesi tietyistä tietojesi käytöstä näiden osapuolten toimesta, noudata yllä olevan "Käyttäytymiseen perustuva mainonta" -osion ohjeita.

      Älä jäljitä

      Huomaa, että koska alalla ei ole johdonmukaista ymmärrystä siitä, kuinka vastata "Älä seuraa" -signaaleihin, emme muuta tiedonkeruu- ja käyttökäytäntöjämme, kun havaitsemme tällaisen signaalin selaimestasi.

      Muutokset

      Saatamme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain esimerkiksi käytäntöjemme muutosten tai muista toiminnallisista, oikeudellisista tai lainsäädännöllisistä syistä.

      Valitukset

      Kuten edellä mainittiin, jos haluat tehdä valituksen, ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai postitse käyttämällä yllä "Ota yhteyttä" -kohdassa annettuja tietoja.

      Jos et ole tyytyväinen vastaukseemme valitukseen, sinulla on oikeus tehdä valituksesi asianomaiselle tietosuojaviranomaiselle.

      Viimeksi päivitetty: 1 tammikuun, 2022